Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Az igényes hajkorona velünk kezdődik!</strong> Az igényes hajkorona velünk kezdődik!

Rólunk

HAJKEFE.HU - RÓLUNK

1984 óta működik üzletünk Budapesten, a Déli pályaudvarnál. Egyik fő termékvonalunk a hajápolás, ezen belül a hajkefék, fésűk és egyéb hajápolási szerek forgalmazása, melyre létrehoztuk a hajkefe.hu webáruházat, hogy a lehető legjobb, legprofesszionálisabb felületen találhassátok meg kedvenc hajápolási eszközeiteket és az azokra vonatkozó szakmai információkat is.

Hogy jött ez nekünk? Generációkra visszanyúló családi hagyomány a kefe és ecset gyártás. Még most is van olyan hajkefénk, amit még a dédimama kézzel fűzött, bár ezt már megvenni nem tudjátok, de a boltban szívesen megmutatjuk.

Szakmai hitvallásunk szerint a természetes anyagú hajkefék jelentik az igényes hajápolás alapját. Egy hajkefe elengedhetetlen kelléke az igényes ember kelléktárának. Nem kérdés, hogy minőségi, jó állapotú kefével mossuk fogainkat. A jó megjelenés érdekében, tízezreket áldozunk a legújabb, trendi ruhákra vagy parfümökre. Vajon a hajunk kapcsán is figyelünk az igényes kinézetre? A fodrásznál havonta otthagyunk jelentős összegeket a szép haj érdekében, egy - akár 10 évig is tökéletesen használható - minőségi hajkefére sajnáljuk egy mozizás árát?

Nálunk csak minőségi termékeket tudsz vásárolni. Akár saját célra, akár ajándékba, biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni. Hajkeféink, fésűink kizárólag felelős gyártással készülnek, előállításukhoz például csak olyan fát használnak, amelyet példaértékű és etikailag megfelelő erdőgazdálkodás biztosít, ezt az FSC tanúsítvány is garantálja.

Nézz körül nálunk, reméljük tetszeni fog, amit találsz.
Ha további kérdésed lenne, örömmel állunk rendelkezésedre elérhetőségeinken, mert

Az igényes hajkorona velünk kezdődik!

hajkefe.hu

Az oldal tetejére