Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Az igényes hajkorona velünk kezdődik!</strong> Az igényes hajkorona velünk kezdődik!

Kostkamm

A Kost Kamm cég generációk óta készít a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékeket. A hagyományos kézműves eljárások és a legmodernebb technológiák ötvözésével olyan hajkeféket gyártanak, melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek mind a funkcionalitás, a fenntarthatóság és az esztétikai szempontok tekintetében is. Termékeik előállításakor kulcsfontosságú a részletekre való maradéktalan odafigyelés. A környezet és a természet tiszteletben tartása a cég filozófiájának alapja.

A Kost Kamm hajkefék körtefából, diófából, bükkből vagy olajfából készülnek és kiváló minőségű, válogatott vaddisznó, házisertés vagy vegán szizál sörtékkel vannak ellátva.

Miért jó a napi 100 simítás?

A lépcsőzetes sörtékkel rendelkező hajkefék a dúsabb hajon keresztül is elérik a fejbőrt, melyet a természetes sörte kefék keménysége és rugalmassága garantál. Ez stimulálja a hajsejteket fésülködéskor. A fejbőr átkefélésekor biztosítjuk a jobb vérellátást a hajhagymák stimulálását.

Az emberi hajhoz hasonló felépítés miatt a természetes sörte képes a felesleges faggyút a hajsejtekből felszívni, majd a hajvégeken egyenletesen eloszlatni. Az megfelelő ápolás érdekében fontos, hogy a hajat minden irányba, egyenletes nyomással keféljük.

Rendezés:
Az oldal tetejére