Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Az igényes hajkorona velünk kezdődik!</strong> Az igényes hajkorona velünk kezdődik!

M. Jaggi

MARTIN JAGGI

Professzionális hajkefék forgalmazójaként, kihívásnak tekintjük, hogy termékeinket folyamatosan a frizuratrendeknek, stílusirányzatoknak megfelelően fejlesszük.

Hajkeféinkben csak válogatott, kiváló minőségű alapanyagokat használunk. Így tudjuk garantálni vásárlóinknak, hogy mindig a legmegfelelőbb kefét használhassák, bármilyen hajtípusról is legyen szó.

Keféink előállításánál az alábbi fa alapanyagokkal dolgozunk:

bükk, körte, dió, olaj, tölgy

Az alábbi szőr típusokat preferáljuk, melyek az emberi hajhoz hasonló felépítés miatt képesek felszívni a felesleges faggyút a hajsejtekből és egyenletesen eloszlatni a hajvégeken:

vaddisznósörte, disznósörte

A kiváló minőség és tartósság garantálásához csak válogatott alapanyagokkal dolgozunk. A feldolgozási eljárás folyamán mindig a csúcskategóriás kefék előállítására törekszünk, amely egy lelkiismeretes anyagválasztással ötvözve garanciát jelent vevőinknek az egyedileg testreszabott termékekre.

Termékek gyártásánál alapvető kritérium, hogy a természetes élőhelyeket védjük. A természeti erőforrások felelős kezelése számunkra vállalati filozófia. A fenntarthatóság kérdése számunkra nem kérdés! 2008 óta FSC tanúsítvánnyal rendelkező termékeink előállításakor kiemelten fontos a környezet, a világ erdőinek környezetbarát, társadalmilag felelős, üzletileg életképes használata. A termékek megfelelnek a legszigorúbb előállítási követelményeknek, a rendelkezésre álló erőforrások lelkiismeretes kezelése, az etikai elvek betartása a termékek előállításánál megkérdőjelezhetetlenek.

Rendezés:
Az oldal tetejére